Aktivity mládeže ve volném čase - Křepelková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na volnočasové aktivity mládeže. V první části se zabývá funkcí volného času a klasifikací činností ve volném čase. Ve druhé části jsou analyzovány negativní vlivy trávení volného času mládeže.
Leisure time activities of young people
Keywords: Volný čas; mládež; aktivity; Výchova; prevence; delikvence