Analýza rozvoje lidských zdrojů ve vybraném podniku - Štrobová, Agáta (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na rozvoj lidských zdrojů ve společnosti InfuMedix s. r. o. Cílem je na základě zhodnocení současného systému vzdělávání zaměstnanců navrhnout doporučení pro jeho zlepšení. Práce kombinuje teoretická východiska s praktickým výzkumem realizovaným formou dotazníkového šetření mezi zaměstnanci. Výsledky mohou sloužit jako podklad pro zefektivnění personální strategie podniku.
Analysis of human resources development in a selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; vzdělávání a rozvoj lidských zdrojů; identifikace a analýza vzdělávacích potřeb; plánování vzdělávání; realizace vzdělávání; metody vzdělávání; human resource management; human resource training and development; identification and analysis of training needs; training planning; training implementation; training methods