Business process management ve vybrané organizaci - Čermáková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na oblast podnikových procesů a jejich zlepšování. Teoretické poznatky o základních principech a využívání procesního řízení jsou následně aplikovány na konkrétní podnik. V praktické části je po analýze současných procesů navrhnuto zlepšení a sestaveny procesní modely.
Business Process Management in chosen company
Keywords: procesy; procesní řízení; procesní modely; zlepšování podnikových procesů; process; business process management; process models; business process improvement