Sdílená kola ve Dvoře Králové nad Labem - Vodehnalová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na problematiku sdílených kol ve Dvoře Králové nad Labem. V teoretické části je popsána sdílená ekonomika, sdílená doprava, vývoj sdílených kol ve světě a v České republice, na konci je teoretická část spokojenosti zákazníků. Další kapitola práce obsahuje analýzu sdílených kol ve městě. Na základě výsledků analýzy jsou v poslední kapitole navrženy změny, které by zvýšily spokojenost uživatelů se sdílenými koly.
Shared bikes in Dvůr Králové and Labem
Keywords: sdílená ekonomika; sdílená doprava; sdílená kola; spokojenost uživatelů; shared economy; shared transport; shared bikes; users' satisfaction