Optimalizace webové prezentace pro vyhledávače - Dvořák, Libor (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá optimalizací stránek pro vyhledávače (SEO). Jsou zde představeny metody, pomocí kterých se zlepšuje návštěvnost webových stránek prostřednictvým vyhledávačů. Na konkrétní webové prezentaci jsou rozebrány problémy, které je potřeba odstranit nebo opravit pomocí metod SEO za účelem zvýšení vyhledávanosti tohoto webu.
Optimalization web site for searchengines
Keywords: internetový marketing; webové stránky; vyhledávače; Optimalizace; SEO