Komparace stavebních spořitelen v České republice - Karliš, Jindřich (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá porovnáním stavebních spořitelen v České republice a hodnocením jejich produktů ve vztahu k potřebám zákazníka.
Comparison of building societies in the Czech republic
Keywords: bytová politika; Stavební spoření; spořitelny; úvěry; úspory; Česko