Problematika reklamy v tabákovém průmyslu - Binka, Michal (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce zkoumá problematiku reklamy v tabákovém průmyslu, její legislativní rámec a její možný vývoj. V dalších částech jsou charakterizovány zdravotní rizika spojené s užíváním tabáku a jejich potlačování prostřednictvím státní regulace.
Problematics of tabacco advertisment
Keywords: Reklama; Zdraví; regulace; etika; Philip Morris ČR; Marketingová strategie; kouření; tabákový průmysl