Nezaměstnanost v okrese Rychnov nad Kněžnou - Lukášková, Petra (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá nezaměstnaností v okrese Rychnov nad Kněžnou. Teoretická část práce charakterizuje základní pojmy nezaměstnanosti, její druhy, způsoby měření, příčiny a důsledky. Praktická část práce popisuje vývoj nezaměstnanosti v okrese Rychnov nad Kněžnou a uvádí návrhy, které by vedly k zlepšení dané situace.
An enemployment in the district of Rychnov nad Kněžnou
Keywords: Nezaměstnanost; příčiny; důsledky; způsoby měření; Trh práce; Unemployment; causes; consequences; methods of measurement; Labour Market