Výrobní strategie a globální aspekty rozvoje firmy Baťa - (:unkn) unknown (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci pojednává o rozvoji firmy Baťa do roku 1939 v Československu. Zaměřuje se na systém řízení, výrobní a prodejní strategii firmy.
The strategy of production and general aspects of development of Bata's company
Keywords: podniky; firma Baťa; Baťa, Tomáš; řízení; Výroba; prodej; historie