Charakteristika významu a přepravního potenciálu železničních tratí Čáslav - Třemošnice a Kutná Hora - Zruč nad Sázavou - Matějka, Viktor (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce analyzuje přepravní potenciál regionálních tratí Čáslav - Třemošnice a Kutná Hora - Zruč nad Sázavou. Zabývá se charakteristikou území, které tyto tratě obsluhují. Zkoumá současný stav a hledá konflikty ve vztahu přepravní nabídky a poptávky. Cílem je navrhnout možná řešení nalezených konfliktů.
Characteristics of importance and transport potential of the railway lines Čáslav - Třemošnice and Kutná Hora - Zruč nad Sázavou
Keywords: dopravní obslužnost; regionální tratě; zabezpečovací zařízení; zastávky; železniční doprava; transport service; regional railway lines; interlocking plants; railway stops; railway transportation