Strategický rozvoj městské části Praha 11 - Chlebečková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce mapuje vznik, vývoj a součastnou situaci jednoho z největších panelových sídlišť v Praze a ve střední Evropě vůbec - Jižního Města, jehož převážná část leží na území Městské části Praha 11, a záměry zastupitelů související s dalším rozvojem tohoto sídliště. Stěžejními tématy jsou bytová problematika, celková regenerace oblasti a plánované či probíhající investiční akce obce i soukromých investorů.
Strategic development of urban district Prague 11
Keywords: strategický rozvoj; bytová politika; panelová sídliště; bytový fond