Implementace IT technologií v logistice - Pikousová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato diplomová práce, jak již z názvu vyplývá, se věnuje problematice informačních technologií používaných v logistice. Přináší ucelený přehled o tom, co to je logistický informační systém, podrobněji se zabývá systémem SAP a elektronickou výměnou dat. Hlavním cílem této práce je zkoumání aplikace MS Office Groove 2007 a možnost jejího využití v logistické činnosti podniku. Práce obsahuje obecné informace o tom, co to aplikace Groove 2007 je. V praktické části ukazuje jak aplikaci analyzovat s použitím metod operačního výzkumu aj. A v neposlední řadě se zabývá hodnocením Groove 2007 jako možným informačním systémem malé firmy.
Implementation of IT technologies in logistics
Keywords: MS Office Groove 2007; Analysis; Implementation; IT technologie; Analýza; Gladius International s.r.o; Implementace