Funkce mateřského centra na Kutnohorsku - Jaruňková, Jana (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem práce je zjistit význam a funkci mateřského centra Kopretina v Čáslavi z pohledu jeho provozovatelů, uživatelů a Městského úřadu Čáslav. Zjišťuje podstatu mateřského centra, přínosy centra obyvatelům Čáslavi a okolí, a pokouší se odhalit i možné nedostatky v rámci jeho činnosti a to, zda zájem o mateřské centrum Kopretina roste, či klesá a jaký vliv na to mají nabízené služby.
Function of the Mothers´ Centre in Kutná Hora Region
Keywords: komunity; komunitní práce; mateřské centrum; mateřství; rodina; volnočasové aktivity; rodičovství; community; community work; mothers´ centre; motherhood; family; leisure activities; parenthood