Plánování prodeje ve výrobním podniku - Rambousková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku plánování prodeje ve výrobním podniku. Definuje pojem plánování jako manažerskou funkci a postihuje jeho význam. Zabývá se strukturou plánů a druhy plánů ve výrobním podniku. Věnuje se problematice plánování prodeje na strategické i takticko-operativní úrovni. Práce rovněž zkoumá proces plánování prodeje a strukturu plánu prodeje ve výrobním družstvu TVAR Pardubice.
Sales Planning in Enterprise
Keywords: plánování; plán; prognózování; strategické plánování prodeje; takticko-operativní plánování prodeje; planning; plan; forecasting; strategic sales planning; tactical and operational sales planning