Systém hodnocení zaměstnanců ve vybrané organizaci - Zárubová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem této bakalářské práce je podat přehled o současném systému hodnocení a motivaci zaměstnanců ve vybrané organizaci. Pro výzkum byla zvolena firma Magrix, s. r. o. První část bakalářské práce obsahuje teoretický přehled o systému hodnocení, na kterou navazuje druhá část práce zahrnující představení firmy, analýzu systému hodnocení a vyhodnocení dotazníkového šetření o stávajícím systému hodnocení vybrané společnosti Magrix, s.r.o. Na základě toho jsou navržena opatření ke zlepšení stávající situace
Evaluation system of employees in a particular company
Keywords: metody a kritéria hodnocení zaměstnanců; motivace zaměstnanců; formy hodnocení zaměstnanců; útvary podílející se na hodnocení zaměstnanců; methods and criteria of employee evaluation; motivaton of employees; forms of employee evaluation; departments parting in employee evaluation