Pohled studentů oboru Zdravotnický záchranář Fakulty zdravotnických studií Univerzity Pardubice na vedení odborné praxe akademickým pracovníkem - Zdražil, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na odbornou praxi vedenou akademickým pracovníkem během studia oboru Zdravotnický záchranář na Univerzitě Pardubice. Je rozdělena na teoretickou a výzkumnou část. Část teoretická je zaměřena na zdravotnického záchranáře a vyučující podílející se na výuce odborné praxe.Část výzkumná se zabývá názory studentů ohledně daného tématu. Tyto názory byly získány pomocí dotazníkového šetření a následně vyhodnoceny.
View of the professional practice under academic worker, by Paramedics students of the Faculty of Health Studies, University of Pardubice
Keywords: akademický pracovník; odborná praxe; zdravotnický záchranář; academic worker; professional practice; paramedic