Optimalizace veřejné dopravy v oblasti Vsetína a Valašského Meziříčí - Vítek, Karel (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza doravní obslužnosti veřejnou dopravou v území, možnosti optimalizace veřejné dopravy. Aplikace standardů ve veřejné dopravě, odstaňování souběhů.
Optimalization of public transport in the region of the town of Vsetín and Valašské Meziříčí
Keywords: Veřejná doprava; Dopravní obslužnost; Optimalizace; regionální doprava; Vsetín