Novostavba lávky pro pěší a cyklisty v úseku Sezemice-Rokytno - Kučera, Michael (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá zvýšením bezpečnosti a plynulosti na silnici II/298.Navrhuje se přemostění cyklostezky ze směru Sezemice a Rokytno, přes vodoteč Ředický potok.
New bridge for pedestrians and cyclists in section Sezemice-Rokytno
Keywords: novostavby; lávky; nosné konstrukce; T-nosníky; Sezemice; Rokytno; Ředický potok; new buildings; bridges; structures; T-beams