Klinická diagnostika karcinomu prostaty - Táborská, Karolína (Univerzita Pardubice, 2022)
Tématem této bakalářské práce je popis klinické diagnostiky karcinomu prostaty. Zabývá se především charakteristikou karcinomu prostaty, etiologií, epidemiologií, symptomatologií, screeningem, diagnostickými a léčebnými postupy a také jejich komplikacemi.
Clinical diagnosis of prostate cancer
Keywords: prostata; karcinom; screening; prostate; carcinoma; screening