Porodní přání z pohledu rodiček - Kosková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zabývá problematikou porodního přání z pohledu rodiček. Teoretická část je rozdělena do tří hlavních kapitol: psychosociologie porodu, porodní přání a jednotlivé položky porodního přání. Průzkumná část je zaměřena na zkušenosti žen s využitím porodních přání.
Birth plan from the perspective of mothers
Keywords: porodní přání; psychosociologie; porod; předporodní příprava; birth plan; psychosociology; childbirth; prenatal preparation