Státní správa soudů a státních zastupitelství v České republice - Zapletalová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá státní správou soudů a státních zastupitelství v ČR a technickým zajištěním výkonu justice.
State administration of court and states agency in the Czech republic
Keywords: Státní správa; státní zastupitelství; soudy; Ministerstvo spravedlnosti