Cloudová webová aplikace pro řízení IT projektů - Matějka, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá tvorbou a implementací cloudové webové aplikace pro řízení IT projektů v různých úrovních dodavatelských řetězců a s odlišnými rolemi. V teoretické části práce budou popsány základní principy a specifika spojená s řízením IT projektů, součástí práce bude i popis obdobných řešení. Práce se bude také zabývat vybranými aspekty frameworku ITIL. Výstupem práce je cloudová webová aplikace, která bude umožňovat plnou správu IT projektů a respektovat jejich specifika.
Cloud-based web application for IT project management
Keywords: řízení IT projektů; cyklus softwarového projektu; ITIL; Cobit; DevOps; Lean; ASP.NET Core; IT project management; software project cycle; ITIL; Cobit; DevOps; Lean; ASP.NET Core