Posuzování iniciační mohutnosti rozbušek - Jungová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2006)
Ověřování a dokumentace nových metodik posuzování iniciační mohutnosti rozbušek. Prověřování vlivu vybraných faktorů, které ovlivňují iniciační mohutnost rozbušek. Porovnání výsledků nových metodik s výsledky zavedených zkoušek.
Evaluation of initiation strengh of detonators
Keywords: rozbušky; iniciační mohutnost rozbušek; testy