Die Analyse des Lehrwerkes "Sprechen Sie Deutsch?" - Liznerová, Miroslava (Univerzita Pardubice, 1999)
V práci je analyzována učebnice německého jazyka z hlediska vývojových změn v oblasti didaktiky.
Analýza učebnice "Sprechen Sie Deutsch?"
Keywords: němčina; cizí jazyky; učebnice; vývoj; výuka; didaktika; Analýza