Možnosti úspor v oblasti silniční nákladní dopravy společnosti Chládek a Tintěra, Pardubice a.s. - Černík, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na náklady podniku v oblasti silniční nákladní dopravy a hledání možností jejich snížení. Práce je zpracována na konkrétní firmu. Nejprve jsou náklady analyzovány a roztříděny, v závěru jsou uvedeny návrhy na jejich snížení.
The savings in road freight transport in the company Chládek Tintěra, Pardubice a.s.
Keywords: náklady; výnosy; hospodářské výsledky; úspory; costs; earnings; economic results; savings