Nezaměstnanost v okrese Jablonec nad Nisou - Vokurková, Petra (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou nezaměstnanosti v okrese Jablonec nad Nisou a analýzou podmínek pro její vývoj.
Unemployment in the district Jablonec nad Nisou
Keywords: Nezaměstnanost; míra nezaměstnanosti; politika zaměstnanosti; okres Jablonec nad Nisou