Možnosti rebrandingu v nákladní autodopravě Petr Pařil - Kaňka, Filip (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zabývá rebrandingem ve firmě Nákladní autodoprava Petr Pařil. Cílem je navrhnout opatření ke zlepšení vizuální prezentace firmy. Teoretická část definuje klíčové pojmy z oblasti rebrandingu. V praktické části je provedena SWOT analýza, srovnávací analýza s konkurencí a vytvoření webové prezentace, loga a polepu vozidla. Výsledkem je návrh rebrandingu a jeho časová implementace.
Rebranding Opportunities in the Freight Transport Company Petr Pařil
Keywords: rebranding; hodnota značky; vizuální identita; firemní image; marketingová komunikace; malé a střední podniky (SMEs); rebranding; brand equity; visual identity; corporate image; marketing communication; small and medium-sized enterprises