Spezifische Auffassung der Komödie im Werk von Friedrich Dürrenmatt - Dufek, Jan (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá specifickou koncepcí komedie v tvorbě švýcarského dramatika Friedricha Dürrenmatta.
Specifické pojetí komedie v díle Friedricha Dürrenmatta
Keywords: švýcarská literatura; Dürrenmatt, Friedrich; dramatická tvorba; komedie