Analýza nákupních a zásobovacích činností v podniku - Šavelová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zaměřuje na analyzování nákupních a zásobovacích činností v podniku. První část je věnována teorii týkající se této problematiky. Ve druhé části je potom tato teorie aplikována na konkrétní podnik.
Analysis of purchasing and supply activities in the enterprise
Keywords: nákupy; nákupní marketing; zásoby; Řízení zásob; Skladování; purchases; buying marketing; resources; Inventory management; Storage