Rozbor logistických procesů ve vybraném podniku: "Rieter CZ s.r.o. v pohybu" - Janischová, Simona (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem této bakalářské práce je analýza logistických procesů ve společnosti Rieter CZ s.r.o. V první části práce jsou teoreticky vymezeny pojmy logistika a logistické činnosti. Druhá část práce je věnovaná analýze konkrétních procesů ve vybraném podniku a dále návrhům a doporučením na zlepšování a zvyšování efektivnosti těchto procesů.
Analysis of logistics processes in the selected company: "Rieter CZ s.r.o. on the move"
Keywords: logistika; analýza; strategický nákup; výroba; distribuce; Rieter CZ s.r.o.; logistic; analysis; strategic purchase; production; distribution; Rieter CZ s.r.o.