Funkce MPO v inovačním prostředí v ČR - Macková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zaměřuje na vysvětlení pojmu inovací a inovačního prostředí. V další části je charakterizováno inovační prostředí v České republice, zejména podpora tohoto prostředí ze strany Ministerstva průmyslu a obchodu se zaměřením na výzkum, vývoj a inovace. V poslední části je pak uveden příklad podniku, který využívá finanční podporu na podporu svých inovačních aktivit.
Function of Ministry of Industry and Trade in the Innovation Environment in the Czech Republic
Keywords: Inovace; inovační prostředí; podpora inovací; podpora výzkumu a vývoje; innovations; innovation environment; support of innovation; support of research and development