Vyhodnocení veřejné osobní dálkové a regionální dopravy v okrese Ústí nad Orlicí - Sommer, Martin (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci analyzuje veřejnou dopravu daného teritoria podle druhů dopravy. Navrhuje možnosti koordinace výkonů veřejné regionální dopravy v okrese Ústí nad Orlicí.
The Evaluation of the public personal long-distance and regional transport in the district of Ústí nad Orlicí
Keywords: Veřejná doprava; regionální doprava; silnice; Železnice; ekologie