"Why did Frodo become the ringbearer?" - the meaningfulness in Tolkien`s Arda - Švec, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zaměřuje na rozbor Pána prstenů od J.R.R. Tolkiena.
Keywords: J.R.R. Tolkien; Pán prstenů