Marketingové řízení společnosti Ewerel - Neoralová, Eva (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zaměřuje na využití marketingových nástrojů ve firmě Ewerel. Teoretická část definuje obecné pojmy spojené s marketingem. Praktická část charakterizuje firmu a popisuje její současný stav marketingového řízení. Na základě marketingového výzkumu jsou určeny návrhy nových marketingových prostředků.
Marketing Management of Ewerel Company
Keywords: marketing; marketingové řízení; Ewerel; reklama; marketingový výzkum; marketing; marketing management; promotion; market research