Analýza systému podpory malých a středních podniků v Pardubickém regionu - Ročková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu systému podpory malých a středních podniků v rozdělení na vládní, krajskou a místní úroveň. Teoretická část definuje základní pojmy, legislativní rámec, který se týká malých a středních podniků a uvádí výčet možných podpor na jednotlivých úrovních, a také obsahuje instituce, které se touto problematikou zabývají. Praktická část se věnuje konkrétním poskytovaným podporám na vládní úrovni, v Pardubickém kraji a regionu Pardubice.
The analysis of the support system for small and medium enterpreneurs in Pardubice region
Keywords: small and medium enterpreneurs; support systems; support of business; programs of support; grants; subsidies; malé a střední podniky; systémy podpory; Podpora podnikání; programy podpory; granty; Dotace