Inteligentní dům: využití bezdrátové komunikace Cypress CyFi v pásmu 2.4GHz - Španěl, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2010)
V této práci se budu zabývat dostupnými technologiemi v oboru bezdrátových komunikací. V teoretické části se zaměřím na popis architektur a hardwarové a softwarové náročnosti u vybraných technologií. V praktické části se zaměřím na technologii CyFi od firmy Cypress. S pomocí této technologie navrhnu zařízení pro ovládání domu.
Intelligent House: use of wirelles communication Cypress Cyfi into frequency band 2.4GHz
Keywords: WiFi; Bluetooth; ZigBee; WiMAX; CyFi; Cypress