Optimalizace skladových zásob nakupovaného materiálu provozu Strecke, Rieter CZ a. s. - Hrnčíř, Martin (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza současného stavu zásobovacího procesu provozu Strecke, Rieter CZ a.s., zhodnocení poznatků a navržení nového modelu řízení zásob, výpočet úspor.
Warehous stock optimalization of purchase material in department Strecke, Rieter CZ a. s.
Keywords: skladové hospodářství; Zásobování; Řízení zásob; optimalizační modely