Efektivnost hospodaření středních škol - Šilhanová, Jana (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce analyzuje hospodaření středních škol v okrese Břeclav a Hodonín.
Effectioness of secondary schools economy
Keywords: střední školství; příspěvkové organizace; rozpočty; financování; hospodaření; Efektivnost