Harmonizace profesního a osobního života manažera - Janatová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2020)
Diplomová práce se zabývá problematikou harmonizace profesního a osobního života na pozici manažera. První část práce se soustředí na teoretická východiska uvedené problematiky. Praktická část analyzuje současný stav společnosti Faurecia pomocí řízeného rozhovoru s HR manažerkou. Zjištěné informace jsou porovnány s výsledky rozhovorů, které byly provedeny s manažery společnosti. Na základě zjištěných poznatků jsou v závěru práce navržena doporučení pro eliminaci aktuálních nedostatků v oblasti harmonizace profesního a osobního života manažerů ve společnosti Faurecia.
The Harmonization of the Professional and Personal Life of the Manager
Keywords: rovnováha osobního a pracovního života; flexibilní formy zaměstnávání; práce; rodina; work-life balance; flexible forms of employment; work; family