Zpracování hlubotiskové formy pomocí leptání - Novotný, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem této bakalářské práce byla snaha připravit měděnou hlubotiskovou formu pro účely ručního nátisku na nátiskovém stroji na Katedře polygrafie a fotofyziky Univerzity Pardubice.
Preparation of gravure form by etching
Keywords: tisk; hlubotisk; leptání; měditisk; rytina; print; intaglio print; etching; engraving