Efektivní využití prostředků domácností - Doležalová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá analýzou produktů finančního trhu. Obecně charakterizuje investiční možnosti, produkty finančního trhu a vzájemně je porovnává. V závěru provádí celkové zhodnocení finančních investic a vybírá optimální řešení.
Cost-effective family resources capitalization
Keywords: finanční trh; investování; Stavební spoření; podílové fondy; pojištění