Zábleskové slože pro použití v pyrotechnických donucovacích prostředcích - Kvoch, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce s názvem Zábleskové slože pro použití v zásahových donucovacích prostředcích se zabývá pyrotechnickými složemi. Blíže seznamuje se zábleskovými složemi a popisuje jejich některé měřitelné veličiny. Dále pak představuje typový výrobek charakteristický pro zábleskové slože, Zásahovou výbušku P1, a navrhuje alternativy pro složení zábleskové slože pro tento výrobek.
Flash Pyrotechnic Compositions For the Application in the Anti-riot Control Devices
Keywords: Pyrotechnic composition; flash composition; potassium chlorate; low smoke flash powders; pyrotechnické nálože; zábleskové slože; chlorečnan draselný; bezdýmné zábleskové slože