Analýza marketingového mixu ve firmě ELEVEN SPORTSWEAR - Výbora Jonáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Předmětem bakalářské práce s názvem Analýza marketingového mixu ve firmě ELEVEN SPORTSWEAR je analýza současné podoby marketingového mixu této firmy. Teoretická část se zaobírá jednotlivými koncepcemi marketingového mixu a dále rozebírá jednotlivé nástroje. Praktická část je zaměřena na analýzu a zhodnocení marketingového mixu daného podniku.
Analysis of Marketing Mix Tools of ELEVEN SPORTSWEAR company
Keywords: marketingový mix; produkty; cena; distribuce; marketingová komunikace; marketing mixture; products; price; place; promotion