Korelace mezi rozsahem výlukové činnosti a výkony přepravy v železniční dopravě - Hrůza, Martin (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá nalezením vztahu mezi výlukovou činností a výkony v železniční dopravě na vybraném území s využitím vybraných statistických metod.
Correlation between the extent of service disruptions of railway operation and transport performance in rail transport.
Keywords: výluka; osobní vlak; nákladní vlak; železniční doprava.; traffic closure; passenger train; cargo train; rail transport.