Implementace technologie automatické identifikace ve vybrané společnosti - Šotner, Petr (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce je zaměřena na návrh implementace automatické identifikace ve vybrané společnosti. V první kapitole jsou teoreticky vymezeny pojmy, které jsou zaměřeny na problematiku automatické identifikace. Praktická část se zabývá analýzou současného stavu ve společnosti a poukazuje na hlavní problémy. Ve třetí kapitole jsou definovány návrhy na zlepšení, které by přineslo zavedení automatické identifikace. Poslední část této práce je věnována zhodnocení navrhovaného řešení.
Implement automatic identification technology in selected company
Keywords: automatická identifikace; čárový kód; QR kód; NFC technologie; RFID; výroba; automatic identification; barcode; QR code; NFC technology; RFID; production