Sociálně ekonomický profil města Mariánské Lázně - Cibulková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá profilem města Mariánské Lázně, se zaměřením na sociálně ekonomické aspekty a vývojové prognózy.
Social-economic profile of the city Mariánské Lázně
Keywords: Mariánské lázně; město; charakteristika; sociálně ekonomické prostředí; lázeňské služby