Modernizace telekomunikačního systému Letiště Pardubice - Chovan, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na modernizaci telekomunikačních technologií Letiště Pardubice. Hodnotí poruchovost a spolehlivost stávajícího telekomunikačního systému, jeho možnosti vzhledem k vývoji a používaní nových technologii. Stěžejním tématem práce je návrh specifikace a technických požadavků na nový telekomunikační systém. V neposlední řadě je v ní navržen přechodový plán pro implementaci nového telekomunikačního zařízení.
Modernization of communications technologies Pardubice Airport
Keywords: telekomunikace; spolehlivost; telefonní ústředna; specifikace; periferie; technologie; telecommunication; availability; telephone exchange; specification; periphery; technology