Rozšíření dětského dopravního hřiště v Děčíně - Kalvas, Adam (Univerzita Pardubice, 2012)
Rozšíření dětského dopravního hřiště v Děčíně 2 ? Nové Město o novou cvičnou plochu doplněnou o konkrétní riziková místa, která simulují nebezpečná místa ve městě Děčíně na sousedícím nevyužívaném hříšti. Vybudování chodníků, svislého a vodorovného dopravního značení, světelné signalizace v přímé návaznosti na stávající nedokončené dopravní hřiště.
Expansion of children's traffic playground in Děčín
Keywords: cvičná plocha; chodník; vjezd; dopravní značení; sporty; local roads; sidewalks; driveway; traffic signs; sports