Analýza vybraných digitálních modulačních metod - Horáček, Michal (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou vybraných metod digitálních modulací (OOK, BPSK, DBPSK, QPSK, atd.), které se využívají pro přenos datových signálů. Práce je rozdělena na část teoretickou, kde je proveden rozbor jednotlivých modulací, a část praktickou, kde jsou průběhy výsledných signálů vypočítány a graficky zobrazeny v programu MATLAB.
Analysis of digital modulation technique
Keywords: ASK; OOK; FSK; PSK; DBPSK; digitální modulační metody; analýza; datové signály; digital modulation methods; analysis; data signals