Mezinárodní kamionová doprava ve firmě Kristensson s.r.o. - Kubec, Jakub (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá mezinárodní kamionovou dopravou ve firmě Kristensson s.r.o. Práce je rozdělena do tří částí. První kapitola bakalářské práce obsahuje obecnou charakteristiku, legislativní normy a mezinárodní úmluvy platné v silniční dopravě. Druhá část práce se věnuje představení společnosti Kristensson s.r.o., předmětu jejího podnikání a analýze současného stavu přepravy zboží. Závěrečná část práce hodnotí stav společnosti pomocí SWOT analýzy. Na základě této analýzy jsou vyvozeny optimalizační opatření a možné návrhy na zlepšení.
Kristensson's international truck transportation
Keywords: truck transportation; contracting; Optimalization; SWOT analysis; nákladní silniční doprava; zasílatelství; Optimalizace; SWOT analýza